dijous, 23 de febrer del 2012

Concentración: Jueves 23F, a las 19 h. en la Plaça de l'Ajuntament. Contra los recortes en Educación.


Mañana jueves a las 19 hrs. en la Plaza del Ayuntamiento. Contra los recortes en Educación. Os adjuntamos el comunicado que ha emitido la comunidad educativa. Concentración ciudadana.
Podéis leer todo el comunicado a continuación
ELS CENTRES PÚBLICS DE LA LOCALITAT ALS CIUTADANS:
El Consell de la Generalitat va aprovar el passat dia 5 de gener un gran paquet de retallades, que suposa una nova agressió al personal de l'ensenyament i de tot el sector públic i als serveis que es presten.

Pretenen estalviar de la forma més fàcil amb la reducció de la plantilla dels centres; l´acomiadament d'una bona part del professorat interí; l'augment de les ràtios; la desaparició de programes educatius, de les activitats de suport o dels desdoblaments...; l'augment de la càrrega de treball del professorat; la disminució de les despeses de funcionament dels centres... el retall de salaris, de les beques i de la qualitat dels serveis.
Volen retallar salaris del personal docent i sanitari, enviar a l´atur durant l´estiu el personal interí docent, reduir el salari i la jornada a 25 hores al personal interí de l´Administració del Consell i de la de Justícia, i posar límits a les reduccions de jornada, així com eliminar els drets a dies de vacances i de descans, a determinades prestacions socials i la prolongació de la vida laboral més enllá de l´edat de jubilació.
Les mesures aprovades no pretenen ni racionalitzar ni ordenar les administracions públiques ni el sector públic, sinò fer caixa a costa de tirar-li mà al salari de les treballadores i treballadors, de les professores i professors. Aquestes mesures no van a crear mes ocupació ni serviran per fer-nos eixir de la crisi econòmica, tot el contrari: reduirà el consum, les prestacions socials (beques, ajudes...) i els serveis públics.
El govern valencià ha balafiat i ha dilapidat els recursos públics amb una política clientelar basada en els grans esdeveniments que no han generat riquesa ni ocupació, l'especulació urbanística, que ha suposat l'enriquiment d'unes poques persones a costa de la destrucció del territori, i la privatització dels serveis públics i de l'ensenyament públic amb el desviament de recursos a la privada que obté beneficis a costa de les arques públiques.
Estem assistint a un deteriorament del sistema educatiu públic i de les condicions laborals del personal que hi treballa.
Per tot açò, es convoca als membres de la Comunitat Educativa dels centres públics de San Antonio de Benagéber a concentrar-se demà dijous 23 de febrer, a les 19 hores, a la plaça front l'Ajuntament.

No a les retallades en els serveis públics
No a les retallades en educació
Depuració de responsabilitats en el Consell

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Danos tu opinión. Evita hacerlo como Anónimo y pon tu nombre. Pero conserva las mínimas reglas de respeto y educación. Informaciones que afecten a la intimidad de las personas serán retenidas y/o retiradas. Plataforma no se hace responsable de las opiniones emitidas.
Gracias por colaborar y participar.