dilluns, 11 d’agost del 2014

Bones vacances i relax

Les pròximes setmanes tindrem un ritme de publicació més espaiat, així que vos desitgem, com déiem en la nostra última revista:
Bones vacances!

Arriba la calor, arriben les vacances per a qui tinga la sort de poder-les gaudir. Però tenim altres alternatives d'oci.
La sort que tenim els que vivim en aquest poble i en aquesta comarca és que si hem de romandre a casa sempre podrem gaudir de les festes

municipals de Sant Roc, de la resta dels pobles i de les dels nostres barris, gaudir d'excursions als parcs naturals propers, o passar un dia de platja, o acudir-hi als actes programats per a xiquets i grans..., i, com sempre, quedar amb amics o família per sopar a la fresqueta d’una terrassa. Així doncs, a gaudir i a recarregar piles per al proper curs, que enguany comença abans!

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Danos tu opinión. Evita hacerlo como Anónimo y pon tu nombre. Pero conserva las mínimas reglas de respeto y educación. Informaciones que afecten a la intimidad de las personas serán retenidas y/o retiradas. Plataforma no se hace responsable de las opiniones emitidas.
Gracias por colaborar y participar.