diumenge, 10 de novembre del 2013

#RTVVnoestanca


Quan el passat dimarts els consell va anunciar el tancament de RTVV, les xarxes socials es van convertir en un volcà en erupció, demostrant que la societat valenciana no es resigna a perdre la seua radio i televisió pública.

Ahir, la ciutadania tornà a eixir al carrer per demostrar el malestar que està provocant les decissions dictatorials del govern valencià, sense consulta de l'oposició i pitjor, del poble valencià. Demanem una gestió justa per al poble, en contra dels malbarataments dels diners públics que està fent que la nostra terra, i el nostre poble, estiga sent desmantellat. L'excusa del tancament de RTVV és que no es pot mantindre fins al final de la legislaura amb el 100% dels treballadors, i que es prefereix dedicar eixos diners a sanitat i educació. QUE NO ENS ENGANYEN!

Per una banda, costarà més el tancament de RTVV per totes les indemnitzacions salarials que hauran de pagar que el continuar mantenint els treballadors (caldrà vore quants diners se'n duen els caps de RTVV). Per altra, és indignant que el president diga que dedicarà els diners a educaciò i sanitat, quan este govern està duguent els serveis socials a una precarietat extrema. A les escoles, instituts i universitats no caven més alumnes a les aules. S'amuntonen estudiants en grups hipermassificats, on han de dur-se els propis ordinadors de casa perquè no hi ha suficients a les classes, o no hi ha docents suficients per cobrir l'ensenyament en valencià, tant als instituts com a la universitat, mentre tots els diners públics estan anant a les escoles i hospitals privats, ara diuen que els diners de RTVV aniran per als serveis socials públics.

Tancar el nostre mitjà de comunicació és un atemptat contra la divulgació de la nostra cultura, llengua i costums. On quedarà la pilota valenciana si els xiquets ja no poden vore per la TV una partida al trinquet, o què farem amb la nostra llengua si els xiquets castellanoparlants ja no escolten parlar valencià al seu voltant.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Danos tu opinión. Evita hacerlo como Anónimo y pon tu nombre. Pero conserva las mínimas reglas de respeto y educación. Informaciones que afecten a la intimidad de las personas serán retenidas y/o retiradas. Plataforma no se hace responsable de las opiniones emitidas.
Gracias por colaborar y participar.