dimarts, 8 de gener del 2013

zONa jOveN: Paella antirepresiva en favor dels detinguts en la vaga del 14N

Paella solidaria con los jóvenes detenidos el pasado 14N el 12 de Gener a partir de les 13h fins les 20h, al 212 de José Benlliure. Puedes leer el artículo completo en el enlace zONa jOveN
Per als qui no ho sabien, el passat 14 de Novembre (dia de la vaga general) es van produir unes brutals detencions de joves, amb un tracte violent a les comisaries. Per aquesta raó, es preten fer una paella solidària on tots els diners que s’arrepleguen aniran destinats a pagar les despeses judicials i les possibles futures multes. La solidaritat i el recolzament mutu són les nostres millors armes; que la repressió no ens ature!!!
 
Vos esperem a tots al 212 del carrer José Benlliure al Csoa La fusteria desde de les 13h. Tindrem musiketa i com novetat tenim un futbolí per entretindre la vesprada. Recordeu, dia 12 de Gener ,a partir de les 13h fins les 20h, al 212 de José Benlliure.


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Danos tu opinión. Evita hacerlo como Anónimo y pon tu nombre. Pero conserva las mínimas reglas de respeto y educación. Informaciones que afecten a la intimidad de las personas serán retenidas y/o retiradas. Plataforma no se hace responsable de las opiniones emitidas.
Gracias por colaborar y participar.