dimarts, 26 de febrer del 2013

zONa jOveN - VAGA ESTUDIANTIL


Els joves parlen... La situació actual ha arribat a un punt insostenible. L’atur no para de créixer, especialment el juvenil —que ja supera el 50% al nostre país—, els joves no podem aconseguir un habitatge digne sense hipotecar-nos de per vida, les retallades en sanitat posen en perill les nostres vides i aquells que no poden pagar ja no tenen dret ni a la justícia. Davant aquesta situació, les veus crítiques que proposen alternatives i es mobilitzen al carrer per tal de defensar el que és nostre, són durament reprimides per l’estat —com ara fa un any amb els estudiants del Lluís Vives i amb totes les que anàrem a donar suport.

Els atacs als nostres drets també afecten la Universitat. La situació econòmica de les universitats valencianes ha fet fallida a causa de l’impagament i el deute històric que manté l’administració pública amb elles. A sobre, els màxims representants de les universitats, lluny de defensar les demandes de la comunitat universitària, cedeixen a les pressions polítiques i carreguen sobre nosaltres les nefastes conseqüències de la seua gestió desastrosa.
.....més informació en la pestanya zONa jOveN

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Danos tu opinión. Evita hacerlo como Anónimo y pon tu nombre. Pero conserva las mínimas reglas de respeto y educación. Informaciones que afecten a la intimidad de las personas serán retenidas y/o retiradas. Plataforma no se hace responsable de las opiniones emitidas.
Gracias por colaborar y participar.