dimecres, 11 de setembre del 2013

Concurs de dibuix infantil

Des d'este web de Plataforma proposem als xiquets de la casa participar en un concurs de dibuix sobre el Rei Jaume I.

Fins als 12 anys, inclusivament, podran participar. El dibuix guanyador serà la portada de la revista de Plataforma, que es publicarà el pròxim 9 d'octubre. A més, rebrà un lot de llibres o un val regal per comprar material escolar en un comerç del nostre municipi.

Els dibuixos finalistes aniran apareixent també al web durant esta setmana

Qualsevol tècnica serà vàlida. Mida del dibuix: A4 (210x297mm). Motiu principal: el Rei Jaume I

Podeu enviar els dibuixos, escanejats però conservant l'original, de vostres fills i filles, nets, nebots, germans o germanes, a l'adreça de correu electrònic de Plataforma (plataformasanantonio@gmail.com), o bé deixant l'original (o còpia en color) a la bústia del Grup Municipal de Plataforma, situada a la plaça de l'Ajuntament, al costat del "Local Multiusos" municipal.

Indiqueu, per favor, darrere del dibuix el nom i edat de la xiqueta o xiquet, així com un telèfon de contacte, o adreça de correu electrònic, per poder-vos comunicar el premi, en cas de resultar guanyadors.

Data límit: dijous 25 de setembre de 2013, a les 23:30 hores.


Ànim, esperem els vostres dibuixos (els dels vostres xavals ...)

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Danos tu opinión. Evita hacerlo como Anónimo y pon tu nombre. Pero conserva las mínimas reglas de respeto y educación. Informaciones que afecten a la intimidad de las personas serán retenidas y/o retiradas. Plataforma no se hace responsable de las opiniones emitidas.
Gracias por colaborar y participar.