divendres, 20 de setembre del 2013

zONa jOveN: Nou curs, noves oportunitats!

Després de tindre unes bones vacances, tornem a començar el curs. Que no es pensen que ens hem adormit. Aquest curs continuarem defenent els drets del jovent, perquè sense arrels no podrà créixer l’arbre. Perquè “No hay futuro si te cargas al presente” -Efecto Doppler-, i per això hem de començar des de hui a reclamar el que és nostre.
Segons dades d’Escola Valenciana, 14.000 alumnes es quedaran aquest curs sense una escolarització en valencià, tot i que l’ha demanat. 
Llig l'article sencer en zONa jOveN

El passat curs ja van ser més de 7.000 universitaris els que es quedaren sense ajudes del ministeri, i  aquest curs en seran molts més (segons Wert, fins 10.000 alumnes aquest curs no rebran ajudes).

El ministre d’educació puja la nota per rebre beques als màsters fins un 7, i planejava pujar fins un 6’5 la dels graus. Reflexioneu, crideu, no vos calleu! La gent que els suporta diu que s’ha de traure bones notes per a poder estudiar, sinó, no et mereixes l’ajuda. Però s’ha de ser llest, i vore quina és la finalitat de tot açò. Si es puja la nota d’obtenció de beques, sols està perjudicant a aquelles persones que no tenen diners, i molts d’ells han hagut de deixar els estudis. Ara be, si els diners no falten a ta casa, pots continuar suspenent o traient 5 raspats. El propòsit que tenien era que la universitat sols estigués a disponible per a qui més diners té.

Un any més hem tingut unes festes que miren cap a la gent de fora, en conter de mirar cap al poble. Unes festes amb poca cultura i tradició, que intenta inculcar al “Bou” com una festa pròpia, quan ni som un poble bouer, ni la majoria d’assistents als bous són de Sant Antoni. Els tímids intents d’apropar-se als joves es van quedar en un campionat de “futbolin” i de premis als millors caracteritzats. Diguem prou a un malbaratament dels nostres diners i fer unes festes per al poble, per a la gent, per a nosaltres.

No deixeu de visitar-nos, anirem informant de diferents concerts que es realitzen a la comarca o voltants, de nous propòsits, de noves formes de lluitar, i d’actes que necessitaran de la vostra ajuda, dels joves!

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Danos tu opinión. Evita hacerlo como Anónimo y pon tu nombre. Pero conserva las mínimas reglas de respeto y educación. Informaciones que afecten a la intimidad de las personas serán retenidas y/o retiradas. Plataforma no se hace responsable de las opiniones emitidas.
Gracias por colaborar y participar.