dijous, 18 d’abril del 2013

Admisión de alumnado, amplía información.


Como publicamos hace unos días en nuestro artículo Plazos de solicitud de escolarización en el DOGV ya se conocen los plazos para las solicitudes de plaza y admisiones.
La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport explica el procedimiento de admisión de alumnado y referencia toda la normativa reguladora.
Os adjuntamos toda esa información por si queréis profundizar en esa materia.

En aplicació de la Llei Orgànica 2/2006, d'Educació (LOE), la Conselleria de Cultura, Educació i Esport va elaborar una nova normativa que regula l'admissió de l'alumnat als centres públics i privats concertats, en les ensenyances d'educació infantil, educació primària, educació secundària obligatòria, batxillerat, programes de qualificació professional inicial i cicles formatius de formació professional: el Decret 33/2007, el Decret 42/2013, l'orde de 19 de maig de 2009, l'orde de 4 d'abril de 2013 i l'Orde 33/2011 de 18 de maig de 2011.
Esta normativa, així com la Resolució de cada Director Territorial on s'establix el calendari i el procediment per a l'admissió de l'alumnat per al pròxim curs escolar, 2013-14, pot ser consultada i descarregada en esta pàgina web.
L'alumnat procedent de centres adscrits haurà de confirmar la reserva de la plaça utilitzant el model "confirmació de plaça" (annex II de l'Orde 04.04.13).
La resta d'alumnat que sol·licite plaça haurà de presentar una única sol·licitud en el centre que demane en primera opció. La presentació de sol·licitud en més d'un centre, en comportarà l'anul·lació.
Per a facilitar esta comprovació s'utilitzarà el nou programa informàtic que s'aplica en tots els ensenyaments en este procediment d'admissió d'alumnat per al curs 2013-14.
Els models oficials de sol·licitud es poden obtindre en els centres docents i, a més, en l'apartat "Alumnat" d'esta pàgina web.

Normativa


Alumnat

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Danos tu opinión. Evita hacerlo como Anónimo y pon tu nombre. Pero conserva las mínimas reglas de respeto y educación. Informaciones que afecten a la intimidad de las personas serán retenidas y/o retiradas. Plataforma no se hace responsable de las opiniones emitidas.
Gracias por colaborar y participar.