divendres, 4 d’abril del 2014

Cap de setmana Cultural: trobades, xerrades, cine, i més

(Programa activitats)
Este dissabte es celebrem les Trobades 2014 al Camp de Túria, acollint esta trobada la localitat d’Olocau.

El lema d’Escola Valenciana, “La nostra escola” és la crida dels qui tenim el convenciment que la millor escola possible és l'escola a la qual tothom té dret, l'escola conformada pels mestres i pel professorat amb il·lusió, per aquelles i aquells que treballen de valent perquè tot l'alumnat tinga una educació òptima.
És l'escola de les mares i els pares participatius, l'escola de les comunitats educatives que apliquen els valors propis d'una societat valenciana que sap estar a l'altura de les circumstàncies, malgrat les actuacions de l'Administració educativa.

I més opcions per triar. Xerrades, llibres, cine, etc. CULTURA en lletres majúscules.
Recorda també: proper 8 d´abril, festa local al nostre poble. Amb més actes culturals. 
La informació completa sobre aquests actes, i més, la pots consultar a la pestanya CULTURAL

I com sempre, et recordem que si participes en alguna associació cultural del nostre entorn, et convidem a que ens facis arribar la programació de les teves activitats per poder inserir-les en l'agenda cultural de la nostra web. 

Envia les teves propostes a plataformasanantonio@gmail.com


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Danos tu opinión. Evita hacerlo como Anónimo y pon tu nombre. Pero conserva las mínimas reglas de respeto y educación. Informaciones que afecten a la intimidad de las personas serán retenidas y/o retiradas. Plataforma no se hace responsable de las opiniones emitidas.
Gracias por colaborar y participar.