divendres, 3 d’octubre del 2014

Setmana cultural en commemoració del 9 d´octubre

Aquest cap de setmana comencen els actes de la Setmana Cultural organitzada al nostre municipi per celebrar la data del Nou d'Octubre.

En concret, divendres tindrà lloc una xerrada sobre cinema en els anys 30 a través dels programes de mà.
El dissabte, projecció de la pel·lícula Tramvia a la Malva-rosa, basada en la novel·la homónina de l'escriptor valencià Manuel Vicent, a la Casa de la Joventut.
I el diumenge, programa doble, partida de pilota als carrers del nostre poble, i actuació coral a l'església parroquial.
Durant la propera setmana continuen els actes, dijous i divendres; documental, fira de manualitats i xerrada sobre composició musical completen el programa d'actes.

Programa inicialment llançat per la Regidoria de Cultura del nostre Ajuntament, però que s'ha pogut completar amb l'esforç i la col·laboració d '@teneu-SAB. Destacar també la participació d'altres entitats culturals, com és la Societat Musical de Sant Antoni; en els seus locals es celebrarà l'última xerrada, precisament sobre composició musical.

Sense oblidar la parròquia; en els seus locals es celebrarà el concert de la coral convidada, ja que al nostre municipi no disposem, encara, de locals adequats per a aquest tipus d'actes musicals.

Com exemple podeu veure les dos versions del programa d'actes, la definitiva i la que inicialment es va publicar a la pàgina web de l'ajuntament. No hi ha color. 


Gràcies, @teneu, i altres associacions culturals i entitats que fan possible aquesta Setmana Cultural

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Danos tu opinión. Evita hacerlo como Anónimo y pon tu nombre. Pero conserva las mínimas reglas de respeto y educación. Informaciones que afecten a la intimidad de las personas serán retenidas y/o retiradas. Plataforma no se hace responsable de las opiniones emitidas.
Gracias por colaborar y participar.